dimarts, 20 de març del 2012

CARNESTOLTES 2012.

Aquesta feina consistia en fer un cartell per la celebració del carnestoltes al nostre institut. Aquests són els que jo vaig fer:



dilluns, 19 de març del 2012

WALLY, ON ETS?

Aquesta feina consistia en fer un seguit de fotografies que expliquessin una historia. Després l'havíem de posar al Office Impress i penjar-la al nostre compte de Slideshare.net.
Jo el vaig fer amb la Mireia (mitjoderatlles.blogspot.com) i la Laura. Aquí us el deixo:

diumenge, 18 de març del 2012

CÒMIC!

Aquesta feina consistia en fer un còmic d'una pàgina en el qual matéssim al nostre professor de plàstica. Primer havíem de fer el dibuix a llapis, després escanejar-lo i finalment, pintar-lo amb el GIMP.


DOMO ANIMATE.

Aquesta feina consistia en crear un petita animació mitjançant el domo animate.
Aquí teniu la meva: http://domo.goanimate.com/movie/0KDKBnIeMRUo/1, espero que us agradi!

JEROGLÍFIC.

Aquesta feina consistia en fer un jeroglífic amb llapis i paper. Després el vam escanejar i amb el GIMP li vam posar color.


BANDERA COMESTIBLE.

Aquesta feina consistia en fer la bandera de qualsevol país del món amb aliments. Jo vaig fer la de xina amb magrana, plàtan i poma.


FOTO ARTÍSTICA.

Aquesta feina consistia en agafar una foto nostra i col·locar-nos allà on volguéssim mitjançant el GIMP.
Jo em faig posar a la Universitat de Oxford.


ART AMB PA.

Aquesta feia consistia en fer alguna cosa, objecte, entrepà estranys, animal... amb pa. Jo vaig fer el joc dels come-cocos, altrament conegut amb el nom de Packman.




Per fer-ho vaig utilitzar un parell de pans rodons, una mica de mostassa, formatge blanc d'untar, sobrassada, salami, pernil dolç i tres parells de boletes de pebre negre.

FOTO CREATIVA.

Aquesta feina consistia en fer una foto creativa de nosaltres mateixos. La meva:


GRAFFITI.

Aquesta feina consistia en fer un graffiti amb el nostre nom i després pintar-lo amb diversos colors i efectes. Per fer-ho vam entrar a aquesta web:  http://www.graffiticreator.net/index.htm



EL COLOR. Efecte llapis

Aquesta feina consistia en agafar un foto nostra i mitjançant el GIMP posar-li l'efecte llapis perquè finalment semblés un dibuix.


EL COLOR. Foto fred i càlid

Aquesta feina consistia en agafar un foto nostra i passar-la a dibuix amb el GIMP. Després l'havíem de pintar; primer amb colors càlids i després amb colors freds.


EL COLOR. Dibuix fred i càlid

Aquesta consistia en fer un dibuix senzill amb el programa GIMP. Després l'havíem de pintar; primer amb colors càlids i després amb colors freds. Jo vaig ver una tortuga.


EL COLOR. Paleta de colors

Aquesta feina consistia en fer una paleta completament igual a la de la mostra aplicant més o menys quantitat dels colors primaris, magenta, cian i groc.


DICCIONARI DIGITAL.

Aquesta tasca consistia en fer un diccionari audiovisual per a facilitar l'aprenentatge de diversos temes als nens i a les persones amb alguna discapacitat.

 


En el meu cas, jo en vaig fe  dos sobre els colors.
Un en català:
file:///C:/Users/usuario/Dropbox/4t%20ESO%20B/Pl%C3%A0stica/Diccionari%20digital/Plantilla_catal%C3%A0/diccionari.html
Un en anglès:
file:///C:/Users/usuario/Dropbox/4t%20ESO%20B/Pl%C3%A0stica/Diccionari%20digital/Plantilla_angles/diccionari.html

EL CASAL DIGITAL.

Feina que consistia en fer un seguit de fotografies, 5 o 6 com a mínim, que representessin un procés qualsevol. Aquestes seran destinades a:  http://www.casaldigital.com/.


En el meu cas, les fotos mostren el procés que cal seguir per fer-se un sandwich o un entrepà.